tag:blogger.com,1999:blog-1288080312859511817.post5463463262189561898..comments2023-08-23T07:49:24.502-07:00Comments on Sağlikli Çocuk Yemekleri: Kıymalı Kapuskasemiramishttp://www.blogger.com/profile/17211418269670454523noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1288080312859511817.post-83232261143346463462009-01-22T06:04:00.000-08:002009-01-22T06:04:00.000-08:00Sevgili Tezcan,gec yanit icin ozur...Domatesi salç...Sevgili Tezcan,<BR/>gec yanit icin ozur...<BR/>Domatesi salçayı ekleme zamanında eklesen olur sanırım. Yalnızca domatesle pişirmedim hiç ama yazın pişirmek aklımda idi. Ama başka birşey yaptım, kıymalı lahana kavurması. Bu kapuskanın salçasız, pirinçsiz, susuz ama limonlu hali. Çok güzel oldu. Ekleyeceğim tarifi. Tavsiye ederim.semiramishttps://www.blogger.com/profile/17211418269670454523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1288080312859511817.post-46060597112505918642009-01-16T00:47:00.000-08:002009-01-16T00:47:00.000-08:00Bir soru...Salça kullanmak yerine kapuskayı taze d...Bir soru...<BR/>Salça kullanmak yerine kapuskayı taze domatesle yapmak istersek, domatesleri ne zaman katmamız gerekir?<BR/>Sevgiler...Roulthhttps://www.blogger.com/profile/07845881145155286034noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1288080312859511817.post-76305487318498720282009-01-14T00:54:00.000-08:002009-01-14T00:54:00.000-08:00Ben de bayılıyorum kapuskaya. Kıymasız olsa da yer...Ben de bayılıyorum kapuskaya. Kıymasız olsa da yerim... Ama genel bir önyargı var gerçekten, "hapisane yemeği" deniyor. Valla ne yemeği olursa olsun, lahanalı yemeklerin hepsini seviyorum. Bu arada, Kıymalı kapuskayı, pişmesine 15 dk varken ocaktan alıp, ısıya ayanıklı cam tepsiye koyup, biraz fırınlamak daha ilginç bir sonuç veriyor. Üzeri dilim domates ile süslenebilir de... Sevgiler...Aylin Göksuhttps://www.blogger.com/profile/05435050600982823119noreply@blogger.com